Om oss

Vi har haft byrån sedan 1992, men under många år har vi drivit byrån vid sidan av anställningar som ekonomiassistent, controller och ekonomichef. Men också med IT-ansvar för ekonomi- och affärssystem. Därför har vi stor förståelse för hur viktigt IT är för att få en effektiv administration av ett företags ekonomi.

Vi har erfarenheter av flera ekonomisystem men vi håller oss till BL Administration, Pyramid och Fortnox. Detta för att vi ska vara mycket effektiva när vi jobba samtidigt för att kunna ge dig den bästa hjälpen ifall du själv vill t.ex. bokföra, sköta faktureringen eller komma åt rapporter. Vi har en geografisk närhet till dig då vi befinner oss vid Center Syd i Löddeköpinge med gott om parkeringsplatser, mitt emellan Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg i Skåne. Det gör att vi enkelt kan träffa dig och vi uppskattar att hålla en tät dialog, särskilt i början av vårt samarbete, för att få rutinerna på plats.

046 378 03 00

info@marredo.se

Vi på Marredo

Elsie Blennow

Elsie Blennow

Byråchef

Jag har tidigare haft rollen som konsultchef här på Marredo och i september 2023 tillträdde jag som byråchef.
Min bakgrund är inom ekonomi och affärssystem. Jag har haft uppdrag både som konsult åt andra företag och i olika anställningar som ekonomi-och redovisningsansvarig. Under många år har jag utbildat och startat upp affärssystem ute hos kunder, vilket jag tycker har varit väldigt givande på grund av alla olika verksamheter och bolag man har kommit i kontakt med.

Jag brinner för att lära mig företagens processer och se hur dagens IT-lösningar kan förbättra och förenkla kundernas vardag.

046 378 03 25 
elsie@marredo.se

Malena Markholm

Malena Markholm

Pyramidkonsult

Efter ekonomisk gymnasieutbildning och marknads-ekonom har jag arbetet med affärssystemet Pyramid först hos systemleverantören Unikum med support och utbildning i 9 år, därefter hos återförsäljare som konsult med implementeringar främst avseende ekonomi-, projekt och e-handelsmodulerna. Innan jag bestämde mig för att helhjärtat satsa på vår firma så arbetade jag med ekonomi och systemansvarig för Pyramid hos kund. Jag har alltså en gedigen erfarenhet av Pyramid och från olika led i kedjan.

046 378 03 01
malena@marredo.se

Johan Markholm

Johan Markholm

Ansvarig nya kunder och auktoriserad redovisningskonsult

Jag har sysslat med ekonomi sedan vi startade redovisningsbyrån 1992, efter en civilingenjörs-utbildning med inriktning mot industriell ekonomi. Firman har hela tiden funnits med vid sidan från att ha arbetat som business controller och 13 år som ekonomichef.

Mina specialiteter är att effektivisera ekonomi-avdelningen, både att rationalisera bort onödiga arbetsuppgifter men också att se till att nyttja dagens teknik. Det omfattar även att ta fram vettiga nyckeltal för att mäta temperaturen på verksamheten med minimal arbetsinsats. Jag tycker pusslet att avrunda bokföringsåren med årsbokslut, årsredovisning och deklaration är fantastiskt roligt. Och inte minst att kunna hjälpa våra kunder med skatterådgivning för att optimera skatten.

046 378 03 02
johan@marredo.se

Susanne Fossto

Susanne Fossto

Redovisningskonsult

Jag har erfarenhet både från bank, kronofogdemyndigheten, små företag som ekonomiassistent och från redovisningsbyrå. Det som intresserar mig mest är just ekonomi. Då jag började på Marredo i okt 2012 visste jag direkt att jag hamnat rätt, den lilla familjära firman med nära och personlig kontakt med kunderna. 

046 378 03 11
susanne@marredo.se

Robin Oddmo

Robin Oddmo

Redovisningskonsult

Sedan jag avslutade min YH utbildning i Kristianstad sommaren 2015 har jag arbetat här på Marredo. Under de nästan två åren jag har varit här har jag samlat på mig mängder av erfarenhet som man inte får från utbildningar och känner mig nu varm i kläderna.

Jag trivs utmärkt med att jobba på en redovisningsbyrå där man stöter på både små och större företag.

Jag ser mig själv som driftig och noggrann person som tycker om att utmanas och på så sätt bredda mina kunskaper ytterligare.

046 378 03 14
robin@marredo.se

Ida Markholm

Ida Markholm

Redovisningskonsult

 

ida@marredo.se

Pernilla Hofvander

Pernilla Hofvander

Redovisningskonsult

Jag började jobba på Marredo i augusti 2017, efter att ha avslutat min utbildning till ekonomi- och redovisningskonsult i maj samma år.

Min bakgrund ligger framför allt inom servicebranschen, men jag kände efter ett antal år i olika roller inom branschen att jag behövde nya utmaningar.

Redan under första veckorna på min YH-utbildning till ekonomi- och redovisningskonsult kände jag att jag hittat rätt. Arbetet på redovisningsbyrån ger mig dagligen nya utmaningar och upplevelser, och jag trivs väldigt bra med den nära relationen till kunderna som man får på en mindre byrå.

046 378 03 19
pernilla@marredo.se

Lina Nilsson

Lina Nilsson

Redovisningskonsult

Jag kommer närmast från idrottslivet där jag under 12 år representerade FC Rosengårds damallsvenska fotbollslag. Under min aktiva fotbollskarriär valde jag att utbilda mig till redovisningsekonom och här står jag nu. Arbetat på Marredo sedan Januari 2018 och jag känner mig redan som en del av den familjära stämning som finns här.

Jag är redo att anta utmaningarna som jag ställs inför och ser framemot att utveckla mina kunskaper här på Marredo. Jag trivs i miljöer där jag hela tiden måste vara på topp och prestera på en hög nivå.

Jag ser framemot en nära kontakt med kunderna där vi gemensamt strävar mot samma mål!

046 378 03 21
lina@marredo.se

Maria Traeholt

Maria Traeholt

Redovisningskonsult

Min karriär inom ekonomi börjar efter min examen från Växjö Universitet 2005. Jag har sedan dess jobbat väldigt varierat i små och stora företag och har olika branscherfarenheter från såväl byggbransch som kommuner. Jag har samlat på mig många erfarenheter inom yrket som kommer komma väl till användning under min tid på Marredo som exempelvis mitt intresse för ekonomi, service och mitt positiva förhållningssätt. Jobbet på en redovisningsbyrå passar mig som handen i handsken då jag trivs med ansvar, utmaningar och att ha många bollar i luften.

046 378 03 22
mia@marredo.se

Frida Johansson

Frida Johansson

Lönekonsult

Min utbildningsbana började som gymnasieekonom som sedan följdes av ett par kurser på högskolan i marknadsföring och kriminologi.

Härefter lämnade jag studentlivet ett par år med fokus på att arbeta och hamnade i skobutik som säljare/ biträdande butikschef. Åren som säljare har gett mig mycket erfarenhet av att bemöta olika människor och att ge bästa möjliga service!

Efter 7 år i butik ville jag satsa helhjärtat på ekonomin igen. Och det var dags för en uppdatering. Detta blev i form av en YH utbildning till lönespecialist.

På Marredo trivs jag fantastiskt bra med variationen man får, alla bolag ser olika ut och har olika förutsättningar. Att få hjälpa kunder med allt som rör lön, lönefrågor, pension och arbetsrätt tycker jag är väldigt roligt!

046 378 03 26
frida@marredo.se

Emily Gillfors

Emily Gillfors

Lönekonsult

Efter att ha arbetat många år inom handeln som säljare och butikschef kände jag att det var dags att anta nya utmaningar och valde därför att skola om mig till lönekonsult.

Under min utbildning på IHM Business School fick jag förmånen att ha min praktikperiod hos Marredo och fick sedan möjligheten till anställning direkt efter min examen våren 2020.

Då jag har stor erfarenhet av kundkontakt och service passar arbetet på byrå mig utmärkt!
Här får jag möjligheten att ha nära kontakt med kunderna och erbjuda den hjälp och tjänster de behöver inom lön och HR.

Att få arbeta med så många olika bolag från flera olika branscher är otroligt roligt, utmanande och lärorikt!

Här på Marredo trivs jag väldigt bra. Jag uppskattar den familjära känsla som finns och det fina samarbete vi kollegor har sinsemellan.

046 378 03 27

Emily@marredo.se

Johan Ode

Johan Ode

Redovisningskonsult

Jag har varit en del av Marredo AB sedan mars 2019, efter att tidigare varit både ekonomiansvarig, och kundtjänstchef inom flera olika branscher. Mina erfarenheter finns också inom hotell/restaurang och från flera olika länder, då jag bott och arbetat i Danmark, Thailand och Portugal.

I rollen på redovisningsbyrå är det både omväxlingen av kunder och komplexiteten i redovisningen som gör det kul varje dag. Här på byrån är vi också väldigt familjära och alla finns nära för att hjälpa varandra.

046 378 03 28
Johan.ode@marredo.se

Liza Hemborg

Liza Hemborg

Auktoriserad lönekonsult

Våren 2010 tog jag examen och blev färdigutbildad redovisningskonsult vid IHM business school i Malmö. Sedan dess har jag varit anställd på byrå och fått god erfarenhet av arbete med bokföring, årsredovisningar, inkomstdeklarationer och löner.

Det jag brinner för mest är löneberedning och HR-frågor. Därför blev jag otroligt glad när Marredo januari 2021 erbjöd mig en renodlad lönetjänst.

Jag trivs väldigt bra som konsult och den nära relationen med så många olika kunder.

046 378 03 31
liza@marredo.se

Catarina Ottebäck

Catarina Ottebäck

Auktoriserad redovisningskonsult

Efter 20 år inom barnomsorgen skolade jag om mig till redovisningskonsult och har sedan 2005 jobbat på både mindre redovisningsbyrå och lite större redovisnings- & revisionsbyråer.

Mina erfarenheter både från omsorgen och redovisning tillsammans är en bra kombination, framförallt att på ett enkelt sätt kunna förklara bokföringen och dess termer för kunden så att de förstår sin verksamhet, men även att samarbeta och hjälpa kollegor.

Jag tycker det är roligt och samtidigt viktigt att försöka hitta nya lösningar och arbetssätt som kan förenkla vardagen framför allt för kunderna men även för oss konsulter, därför ligger digitalisering av bokföring mig varmt om hjärtat.

046 378 03 32
catarina@marredo.se

Magnus Nilsson Helander

Magnus Nilsson Helander

Redovisningskonsult

Jag har arbetat på Marredo sedan januari 2021 som redovisningskonsult. Jag blev klar med min YH utbildning till ekonomi- och redovisningskonsult sommaren 2018 och började då arbeta på en mindre redovisningsbyrå i Malmö innan jag började på Marredo.

Arbetet på en redovisningsbyrå trivs jag väldigt bra med och man får en bred variation på kunder och branscher som gör att man hela tiden utvecklas och samlar på sig ny erfarenhet. Jag har arbetat med kunder inom allt från tillverkande industri till kunder inom byggbranschen och till små enmansföretag inom olika branscher.

Jag ser mig själv som en noggrann och ansvarsfull person och tar mig gärna an både stora som små kunder. Det som framför allt driver mig i mitt arbete är variationen på arbetet och hjälpa kunden utifrån deras behov och önskemål.

046 378 03 33
magnus@marredo.se

Simon Dahl

Simon Dahl

Redovisningskonsult

Efter att ha arbetat inom handel började jag studera ekonomi på Malmö Universitet där jag direkt fann ett intresse för redovisning. Studierna fortsatte på IHM Business School i Malmö där jag tog examen som ekonomi- och redovisningskonsult våren 2021.

Efter 2 lärorika praktikperioder hos Marredo under min utbildning började jag jobba på byrån på heltid direkt efter min examen. Att få vara en del av teamet, och ta del av den enorma kompetens som finns på byrån, möjliggör för stor personlig utveckling i rollen som redovisningskonsult.

Att arbeta på en mindre byrå där man möter kunder i alla olika slags branscher, och kunna ha en nära kontakt med våra kunder, är något jag tycker är otroligt roligt och utvecklande.

046 378 03 34
simon@marredo.se

Dana Kabalan

Dana Kabalan

Redovisningskonsult

Jag började på Marredo knappt ett år efter min examination 2020 från YH-utbildningen Internationell redovisningsekonom i Malmö.

Jag har en 14 årig bakgrund inom event- & projektledning som givit mig starka sidor inom strategi, struktur och planering. Det gör att löpande extern bokföring passar mig perfekt och det blir därför kul att jobba som redovisningskonsult.

Jag finner trygghet i de rutiner vi har på Marredo så som lagring av dokumentation, granskning av varandras arbete och tidsregistrering för eget men också för arbete vi lägger ner på kund.

Jag strävar efter att bli expert inom min yrkesroll och därför är Marredo en fantastisk arbetsplats som ger mig den möjligheten och det stödet som behövs för att jag ska kunna nå skyarna.

046 378 03 35
dana@marredo.se

Barwin Kuchak

Barwin Kuchak

Auktoriserad redovisningskonsult

Efter avslutat magisterutbildning som civilekonom på Lunds universitet började jag min karriär som redovisningskonsult.

Jag är auktoriserad redovisningskonsult sedan 2018 och jobbat under åren med företag i olika storlekar, branscher och företagsformer vilket har gett mig gedigen kunskap och erfarenhet inom yrket.

Jag brinner för yrket och min styrka är kundservice och rådgivning samt har stort engagemang i att hjälpa kunden att hitta olika lösningar och förenkla för företagarna att driva sin verksamhet.

Att arbeta på Marredo är spännande och utmanande där man har hela kundansvaret och är en fin familjär redovisningsbyrå med mycket kompetens och erfarenhet samt härliga kollegor.

046 378 03 38
barwin@marredo.se

Mathilda Oppstedt

Mathilda Oppstedt

Lönekonsult

Jag startade mitt yrkesliv inom handel, och det var på Coop som jag fick testa på lite mer administrativa uppgifter. Jag utbildade mig till administratör men kände att jag ville ha något mer att bita it. Valet föll på lönekonsult och jag kände snabbt att detta var för mig! Jag valde att utbilda mig via Competensum i Helsingborg och avslutade mina studier januari 2023.

Under min utbildning till lönekonsult hade jag turen att få genomföra min andra praktik hos Marredo och fick komma tillbaka hit efter utbildningen för jobb.

Att få jobba med så många olika kunder med olika förutsättningar, kollektivavtal med mera är ett fantastiskt sätt att få lära sig så mycket som möjligt! Det är utmanande och blir aldrig tråkigt.

046 378 03 44
mathilda@marredo.se

Heléne Möller-Fajersdotter

Heléne Möller-Fajersdotter

Redovisningskonsult

Nyanställd hösten 2023. Jag kommer närmast från en mindre revisionsbyrå där jag i många år arbetat både som revisorsassistent och redovisningskonsult. Dessförinnan under några år drivit eget företag inom modebranschen samt arbetat som medicinsk administratör inom sjukvården.

Att arbeta på en mindre byrå med en mångfald av kunder i olika branscher är stimulerande och lärorikt och jag ser fram emot nya utmaningar här.

046 378 03 45
helene@marredo.se

Sophie Cronholm

Sophie Cronholm

Redovisningskonsult

Jag har jobbat många år med ekonomi. Redan i gymnasiet hade jag en inspirerande lärare som föreläste i ämnet. Och det har lett fram till arbete både på redovisningsbyrå och på ekonomiavdelningar.

Jag drivs av variationen, utmaningarna, ansvaret samt att utveckla mina kunskaper.
Jobbet på Marredo fick jag september 2023.
Här får jag träffa intressanta klienter inom många olika branscher.

Jobba ihop med härliga kollegor som har högt i tak och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

046 378 03 46
sophie@marredo.se