Om oss

Vi har haft byrån sedan 1992, men under många år har vi drivit byrån vid sidan av anställningar som ekonomiassistent, controller och ekonomichef. Men också med IT-ansvar för ekonomi- och affärssystem. Därför har vi stor förståelse för hur viktigt IT är för att få en effektiv administration av ett företags ekonomi.

Vi har erfarenheter av flera ekonomisystem, bl.a Visma/SPCS, Edison, BL Administration och Pyramid. Även webbaserade system som Fortnox och SpeedLedger där vi mycket enklare kan hjälpa dig om du själv vill t.ex bokföra, sköta faktureringen eller komma åt rapporter. 

Vi har en geografisk närhet till dig då vi befinner oss vid Center Syd i Löddeköpinge med gott om parkeringsplatser, mitt emellan Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg i Skåne. Det gör att vi enkelt kan träffa dig och vi uppskattar att hålla en tät dialog, särskilt i början av vårt samarbete, för att få rutinerna på plats.

046-70 56 60

info@marredo.se

Vi på Marredo

Johan Markholm

Johan Markholm

Byråchef och auktoriserad redovisningskonsult

Jag har sysslat med ekonomi sedan vi startade redovisningsbyrån 1992, efter en civilingenjörs-utbildning med inriktning mot industriell ekonomi. Firman har hela tiden funnits med vid sidan från att ha arbetat som business controller och 13 år som ekonomichef.

Mina specialiteter är att effektivisera ekonomi-avdelningen, både att rationalisera bort onödiga arbetsuppgifter men också att se till att nyttja dagens teknik. Det omfattar även att ta fram vettiga nyckeltal för att mäta temperaturen på verksamheten med minimal arbetsinsats. Jag tycker pusslet att avrunda bokföringsåren med årsbokslut, årsredovisning och deklaration är fantastiskt roligt. Och inte minst att kunna hjälpa våra kunder med skatterådgivning för att optimera skatten.

046-70 56 12
johan@marredo.se

Malena Markholm

Malena Markholm

Pyramidkonsult

Efter ekonomisk gymnasieutbildning och marknads-ekonom har jag arbetet med affärssystemet Pyramid först hos systemleverantören Unikum med support och utbildning i 9 år, därefter hos återförsäljare som konsult med implementeringar främst avseende ekonomi-, projekt och e-handelsmodulerna. Innan jag bestämde mig för att helhjärtat satsa på vår firma så arbetade jag med ekonomi och systemansvarig för Pyramid hos kund. Jag har alltså en gedigen erfarenhet av Pyramid och från olika led i kedjan.

046-70 56 13
malena@marredo.se

Susanne Fossto

Susanne Fossto

Redovisningskonsult

Jag har erfarenhet både från bank, kronofogdemyndigheten, små företag som ekonomiassistent och från redovisningsbyrå. Det som intresserar mig mest är just ekonomi. Då jag började på Marredo i okt 2012 visste jag direkt att jag hamnat rätt, den lilla familjära firman med nära och personlig kontakt med kunderna. 

046-70 56 16
susanne@marredo.se

Fredrika Scott

Fredrika Scott

Redovisningskonsult

Mitt arbete inom ekonomi och redovisning började 1994 när jag som regions-sekreterare skötte kontering av fakturor, reseräkningar och säljarnas budgetar. Därefter har jag i rollen som butikschef och senare operativ chef för en eventanläggning haft ett övergripande ansvar för verksamheten där redovisning, försäljning och personal har varit viktiga delar. 

2012 fick jag mitt första jobb på en redovisningsbyrå och jag är sedan 2014 diplomerad redovisningsekonom. Kontakten med människor och att finna nya tekniska lösningar som effektiviserar ligger mig varmt om hjärtat.

046-70 56 14
fredrika@marredo.se

Robin Oddmo

Robin Oddmo

Redovisningskonsult

Sedan jag avslutade min YH utbildning i Kristianstad sommaren 2015 har jag arbetat här på Marredo. Under de nästan två åren jag har varit här har jag samlat på mig mängder av erfarenhet som man inte får från utbildningar och känner mig nu varm i kläderna.

Jag trivs utmärkt med att jobba på en redovisningsbyrå där man stöter på både små och större företag.

Jag ser mig själv som driftig och noggrann person som tycker om att utmanas och på så sätt bredda mina kunskaper ytterligare.

046-70 56 17
robin@marredo.se

Jessica

Jessica

Redovisningskonsult

Genom min mångåriga erfarenhet av administrativt arbete i både svenska och internationella bolag har jag med mig färdigheter som kommer väl till pass här på Marredo
Jag har utbildning inom handel och administration som senare byggts på med kurser inom redovisning och en examen som redovisningsekonom.

Jag gjorde debut på Marredo som LIA-praktikant hösten 2016 och blev anställd efter min utbildning inför sommaren 2017. Min drivkraft är när min behjälplighet når resultat hos mina kunder men även min egen utveckling. Varje dag i min roll som redovisningskonsult möts jag av utmaningar som för mig framåt och det i sin tur genererar i god energi och trevnad.