Om oss

Vi har haft byrån sedan 1992, men under många år har vi drivit byrån vid sidan av anställningar som ekonomiassistent, controller och ekonomichef. Men också med IT-ansvar för ekonomi- och affärssystem. Därför har vi stor förståelse för hur viktigt IT är för att få en effektiv administration av ett företags ekonomi.

Vi har erfarenheter av flera ekonomisystem men vi håller oss till BL Administration, Pyramid och Fortnox. Detta för att vi ska vara mycket effektiva när vi jobba samtidigt för att kunna ge dig den bästa hjälpen ifall du själv vill t.ex. bokföra, sköta faktureringen eller komma åt rapporter. Vi har en geografisk närhet till dig då vi befinner oss vid Center Syd i Löddeköpinge med gott om parkeringsplatser, mitt emellan Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg i Skåne. Det gör att vi enkelt kan träffa dig och vi uppskattar att hålla en tät dialog, särskilt i början av vårt samarbete, för att få rutinerna på plats.

046-70 56 60

info@marredo.se

Vi på Marredo

Johan Markholm

Johan Markholm

Byråchef och auktoriserad redovisningskonsult

Jag har sysslat med ekonomi sedan vi startade redovisningsbyrån 1992, efter en civilingenjörs-utbildning med inriktning mot industriell ekonomi. Firman har hela tiden funnits med vid sidan från att ha arbetat som business controller och 13 år som ekonomichef.

Mina specialiteter är att effektivisera ekonomi-avdelningen, både att rationalisera bort onödiga arbetsuppgifter men också att se till att nyttja dagens teknik. Det omfattar även att ta fram vettiga nyckeltal för att mäta temperaturen på verksamheten med minimal arbetsinsats. Jag tycker pusslet att avrunda bokföringsåren med årsbokslut, årsredovisning och deklaration är fantastiskt roligt. Och inte minst att kunna hjälpa våra kunder med skatterådgivning för att optimera skatten.

046-274 3410
johan@marredo.se

Malena Markholm

Malena Markholm

Pyramidkonsult

Efter ekonomisk gymnasieutbildning och marknads-ekonom har jag arbetet med affärssystemet Pyramid först hos systemleverantören Unikum med support och utbildning i 9 år, därefter hos återförsäljare som konsult med implementeringar främst avseende ekonomi-, projekt och e-handelsmodulerna. Innan jag bestämde mig för att helhjärtat satsa på vår firma så arbetade jag med ekonomi och systemansvarig för Pyramid hos kund. Jag har alltså en gedigen erfarenhet av Pyramid och från olika led i kedjan.

046-274 3411
malena@marredo.se

Susanne Fossto

Susanne Fossto

Redovisningskonsult

Jag har erfarenhet både från bank, kronofogdemyndigheten, små företag som ekonomiassistent och från redovisningsbyrå. Det som intresserar mig mest är just ekonomi. Då jag började på Marredo i okt 2012 visste jag direkt att jag hamnat rätt, den lilla familjära firman med nära och personlig kontakt med kunderna. 

046-274 3412
susanne@marredo.se

Robin Oddmo

Robin Oddmo

Redovisningskonsult

Sedan jag avslutade min YH utbildning i Kristianstad sommaren 2015 har jag arbetat här på Marredo. Under de nästan två åren jag har varit här har jag samlat på mig mängder av erfarenhet som man inte får från utbildningar och känner mig nu varm i kläderna.

Jag trivs utmärkt med att jobba på en redovisningsbyrå där man stöter på både små och större företag.

Jag ser mig själv som driftig och noggrann person som tycker om att utmanas och på så sätt bredda mina kunskaper ytterligare.

046-274 3413
robin@marredo.se

Jessica Stenshammer

Jessica Stenshammer

Redovisningskonsult

Genom min mångåriga erfarenhet av administrativt arbete i både svenska och internationella bolag har jag med mig färdigheter som kommer väl till pass här på Marredo
Jag har utbildning inom handel och administration som senare byggts på med kurser inom redovisning och en examen som redovisningsekonom.

Jag gjorde debut på Marredo som LIA-praktikant hösten 2016 och blev anställd efter min utbildning inför sommaren 2017. Min drivkraft är när min behjälplighet når resultat hos mina kunder men även min egen utveckling. Varje dag i min roll som redovisningskonsult möts jag av utmaningar som för mig framåt och det i sin tur genererar i god energi och trevnad.

046-274 3415
jessica@marredo.se

Frida Johansson

Frida Johansson

Lönekonsult

Min utbildningsbana började som gymnasieekonom som sedan följdes av ett par kurser på högskolan i marknadsföring och kriminologi.

Härefter lämnade jag studentlivet ett par år med fokus på att arbeta och hamnade i skobutik som säljare/ biträdande butikschef. Åren som säljare har gett mig mycket erfarenhet av att bemöta olika människor och att ge bästa möjliga service!

Efter 7 år i butik ville jag satsa helhjärtat på ekonomin igen. Och det var dags för en uppdatering. Detta blev i form av en YH utbildning till lönespecialist.

På Marredo trivs jag fantastiskt bra med variationen man får, alla bolag ser olika ut och har olika förutsättningar. Att få hjälpa kunder med allt som rör lön, lönefrågor, pension och arbetsrätt tycker jag är väldigt roligt!

046-274 3422
frida@marredo.se

Ariella Haglund

Ariella Haglund

Redovisningskonsult

Jag har en ekonomisk gymnasieutbildning och hade min praktik här på Marredo, därefter fick jag anställning. På detta familjära företag kände jag mig som hemma direkt. Den nära kontakten med kunderna och variationen på arbete är något jag tycker är kul. Det gör att jag utvecklas och skaffar mig erfarenhet.

Att hjälpa företagare att få förståelse för ekonomin och på så sätt växa är en rolig utmaning. Genom ett gott samarbete försöker vi nå önskat mål tillsammans.

ariella@marredo.se
046-274 3421

Lina Nilsson

Lina Nilsson

Redovisningskonsult

Jag kommer närmast från idrottslivet där jag under 12 år representerade FC Rosengårds damallsvenska fotbollslag. Under min aktiva fotbollskarriär valde jag att utbilda mig till redovisningsekonom och här står jag nu. Arbetat på Marredo sedan Januari 2018 och jag känner mig redan som en del av den familjära stämning som finns här.

Jag är redo att anta utmaningarna som jag ställs inför och ser framemot att utveckla mina kunskaper här på Marredo. Jag trivs i miljöer där jag hela tiden måste vara på topp och prestera på en hög nivå.

Jag ser framemot en nära kontakt med kunderna där vi gemensamt strävar mot samma mål!

046-274 3417
lina@marredo.se

Maria Traeholt

Maria Traeholt

Redovisningskonsult

Min karriär inom ekonomi börjar efter min examen från Växjö Universitet 2005. Jag har sedan dess jobbat väldigt varierat i små och stora företag och har olika branscherfarenheter från såväl byggbransch som kommuner. Jag har samlat på mig många erfarenheter inom yrket som kommer komma väl till användning under min tid på Marredo som exempelvis mitt intresse för ekonomi, service och mitt positiva förhållningssätt. Jobbet på en redovisningsbyrå passar mig som handen i handsken då jag trivs med ansvar, utmaningar och att ha många bollar i luften.

046-274 3418
mia@marredo.se

Gitte Jönsson

Gitte Jönsson

Redovisningskonsult

Jag jobbade många år som ekonomi- och löneassistent på mindre svenska AB, som arbetade mot den internationella marknaden med att sälja både tjänster och varor. Har även jobbat med Region Skåne och enskilda firmor.

För ett par år sedan kände jag att det var dags att utvecklas vidare. Då valde jag att läsa den 3-åriga högskoleutbildningen till ekonom med inriktning redovisning och revision. Den blev jag klar med våren 2018 och har jobbat på Marredo sedan dess. Kombinationen av min erfarenhet och min utbildning gör att jag kan erbjuda mina kunder en bred kunskap. Jag jobbar gärna med danska kunder så jag får glädje av mina danska rötter.

När det gäller program har jag vana inom Pyramid, Visma Adm och lön, FortNox och BL lön.

046-274 3419
gitte@marredo.se

Pernilla Hofvander

Pernilla Hofvander

Redovisningskonsult

Jag började jobba på Marredo i augusti 2017, efter att ha avslutat min utbildning till ekonomi- och redovisningskonsult i maj samma år.

Min bakgrund ligger framför allt inom servicebranschen, men jag kände efter ett antal år i olika roller inom branschen att jag behövde nya utmaningar.

Redan under första veckorna på min YH-utbildning till ekonomi- och redovisningskonsult kände jag att jag hittat rätt. Arbetet på redovisningsbyrån ger mig dagligen nya utmaningar och upplevelser, och jag trivs väldigt bra med den nära relationen till kunderna som man får på en mindre byrå.

046-274 3416
pernilla@marredo.se

Elsie Levin

Elsie Levin

Konsultchef

Närmast kommer jag från en tjänst där jag har arbetat som applikationskonsult inom redovisningsdelen på ett företag som gör affärssystem för fordonsbranschen.

Jag har stor glädje i att kunna använda min samlade erfarenhet från redovisningsområdet i kombination med IT-verktyg och konsultation. 

I bagaget har jag med mig bland annat tjänster som ekonomiansvarig på ett åkeri och bolag inom kemi-industri. Blev diplomerad controller 1996.

Redovisning och avstämningar är uppgifter jag brinner för, och att ständigt förenkla och förbättra rutiner och processer.

Att arbeta på Marredo är inspirerande för det är stor variation av frågeställningar från kunderna med många olika typer av verksamheter.

elsie@marredo.se
046-274 3420